Kokybės standartai

Vystantis statybų rinkai ir atsiradus naujoms kokybiškoms medžiagoms ir komplektuojantiems priedams, skirtiems statybos-apdailos darbams, labai padidėjo reikalavimai tvirtinimo elementų kokybei ir saugumui. Todėl bendrovės, profesionaliai dirbančios tvirtinimo elementų rinkoje, sėkmė priklauso nuo to, kaip teisingai bus pasirinkti prekių tiekėjai ir kaip ši produkcija atitiks galutinio vartotojo reikalavimus. Rūpindamasi savo profesine reputacija, bendrovė „UNISCAN" laiko savo pareiga kaip galima kruopščiau pasirinkti produkcijos tiekėjus ir privalomai kontroliuoja kiekvienos išsiųstos prekių partijos kokybę ir komplektavimą.    

Pagrindinė asortimento dalis - tvirtinimo gaminiai iš Pietryčių Azijos. Ir tai ne atsitiktinumas. Šiandien būtent Kinija (įskaitant Taivanį) - pasaulio lyderis gaminant bendros paskirties tvirtinimo elementus. Įdomu, kad tai iš principo įvyko sutapus istorinėms aplinkybėms. Iš karto po II pasaulinio karo JAV savo armijos reikmėms Taivanyje įkūrė pažangias tvirtinimo elementų gamyklas. Todėl šiandien Taivanis yra pagrindinis tvirtinimo elementų gamybos įrangos kūrėjas ir gamintojas, taip pat stambus sudėtingų ir aukštos technologijos tvirtinimo elementų tiekėjas. Paprastų tvirtinimo elementų gamyba buvo perkelta į kontinentinę Kiniją, kuri „paveldėjo" ir naujausias jų gamybos technologijas. 

Be aukštų kokybės standartų, Kinijos tvirtinimo elementų gamintojai gali pasiūlyti visą šiuolaikinio ir nuolat didėjančio asortimento įvairovę ir, kas  ne mažiau svarbu, konkurencingą kainą - paprasčiausiai todėl, kad netaiko pernelyg didelio antkainio. Būtent kokybės ir kainos santykis lemia bendrovės „UNISCAN" tvirtinimo elementų tiekėjų pasirinkimą. Ir būtent todėl „UNISCAN" savo Baltijos regiono klientams gali pasiūlyti priimtiną kainą už kokybiškus tvirtinimo elementus.  

Brangesnė RAB „UNISCAN" asortimento dalis - Europos gamintojų prekės. Čia išsiskiria aukščiausios klasės „ALPEN MAYKESTAG" - pirmaujančio Austrijos grąžtų, frezų, plėstuvų ir specialių instrumentų  gamintojo, gamybos grąžtai. Įmonė yra žinoma dėl didelio gaminamos produkcijos asortimento, aukštos gaminių kokybės ir darbo našumo, darbuotojų patikimumo. Visi gaminami grąžtai turi PGM kontrolės ženklą, kuris suteikiamas tik geriausiems gamintojams. Specialistai žino - šiuo ženklu pažymėti grąžtai garantuoja, kad bus griežtai laikomasi pjaunančiosios plokštės skersmens leidžiamo nukrypimo, gręžimo simetriškumo, taip pat, kad grąžtas suksis be radialinio tvinkčiojimo. Ir tik PGM patikrinti instrumentai gali būti naudojami gręžti angas, skirtas  sujungimams, privaloma tvarka patikrinamiems prieš pradedant eksploatuoti, mūrvinėmis.   

Reikėtų pažymėti, kad prie „firminių" bendrovės „UNISCAN" kokybės standartų galima priskirti dar vieną ne mažiau svarbų veiksnį - aukštą mūsų specialistų, dirbančių pardavimo, platinimo ir techninio savo klientų aptarnavimo srityse kvalifikaciją. Savo patirtimi ir žiniomis jie su malonumu pasiruošę pasidalinti ir su jumis - juk bendrovei „UNISCAN" kiekvienas klientas ir jo interesai - pagrindinė vertybė!